Templates maken voor jouw klanten/partners

Hoe het werkt in de praktijk

1. Ontwerp. Creëer zelf de templates!

Jij behoudt de volledige regie over het ontwerp van de templates voor jouw klant. Je ontwerpt zelf de templates en kunt deze presenteren.

Heb je speciale wensen voor jouw unieke template? Aarzel dan vooral niet om contact op te nemen met ons team om de mogelijkheden te bespreken! De Beeldgenerator is flexibel en we denken graag mee in mogelijkheden. Wil je design ook uit handen geven? Geen punt: onze ontwerpers helpen je het beste voor je klant te creëren. Neem contact met ons op en we helpen je verder.

2. Presenteer. Jouw templates aan de klant

Met de simpele presentatie toolkit die je meegeleverd krijgt als partner van de beeldgenerator presenteer je jouw templates in je eigen stijl en snel.

3. Ontwikkeling. Op maat gemaakt

Het ontwerp helemaal naar wens van de klant? Dan is het tijd om de templates te ontwikkelen binnen de Beeldgenerator. Je levert de ontwerpen aan bij ons en wij gaan aan de slag om jouw ontwerp om te zetten in werkende templates.

4. Gereed. Hier word je blij van!

De Beeldgenerator voor jouw klant is helemaal klaar om gebruikt te worden.  Je ontvangt de persoonlijke Beeldgenerator URL en we leggen je uit hoe alles werkt, maar dit spreekt voor zich! De klant kan direct aan de slag!

We wensen je veel plezier met de Beeldgenerator!

5. Onbeperkt. Professionele beelden creëren en delen

Je klant kan aan de slag. Onbeperkt beelden creëren. 24/7 per dag. Zelf, altijd en overal. En delen zoveel ze willen! Ze worden hier heel blij van dat weten we zeker.

6. Laatste puntje. Nog eentje dan…

Begint het weer te kriebelen en wil je toch nog één of meerdere nieuwe templates toevoegen? Uiteraard is dat geen enkel probleem.

Je kunt op elk moment een extra template aanvragen voor een bestaande Beeldgenerator! Je levert het ontwerp bij ons aan en we gaan voor je aan de slag.

Klinkt dit nou

en kun jij nu al niet meer wachten om de Beeldgenerator in te zetten voor jouw klanten/partners?

Word dan snel partner van de Beeldgenerator en neem contact met ons op!

Partner worden?

Wil jij de Beeldgenerator voor jouw klanten inzetten? We leggen je graag de win-win situatie uit.

Word partner