Consistente marketing communicatie

Met de Beeldgenerator kun jij jouw klanten en partners templates aanbieden, waarmee zij gemakkelijk zelf aan de slag kunnen zonder de huisregels van de huisstijl te overtreden. Jij behoudt de controle over de consistentie van de huisstijl, terwijl je waardevolle tijd bespaart doordat niet alle beelden door jou gemaakt hoeven te worden. Zo blijft het merk altijd professioneel en herkenbaar, zonder gedoe.

Consistentie voor ketens

Aan de slag

  • Stap 1: We maken designs naar jouw behoeften.
    *Zelf een designer in dienst of werk je samen met een designbureau? Dan kun je het design zelf aanleveren!
  • Stap 2: Is het design klaar? Dan maken we de templates.
  • Stap 3: Met deze templates kunnen jouw klanten/partners eindeloos beelden creëren.

Jouw voordeel

Met de aanschaf van de Beeldgenerator bespaar je niet alleen tijd en kosten doordat je niet voor elk beeld aparte ontwerpen hoeft te maken, maar ben je ook beter verbonden met je klanten en partners. De tool maakt het eenvoudig om consistentie in de huisstijl te behouden, terwijl je tegelijkertijd de flexibiliteit behoudt om snel en efficiënt nieuwe visuele content te produceren die perfect aansluit bij hun behoeften.

Voordeel voor jouw klanten/partners

Het voordeel voor jouw klanten/partners is dat ze gemakkelijk communicatiebeelden kunnen maken. Klanten/partners kunnen zelf communicatie beelden maken en delen zonder de huisstijl verkeerd toe te passen.