Met de Beeldgenerator help je jouw klanten bij het maken van professionele beelden

Haal het uiterste uit de visuele content van de klant

Van ontwerp tot publicatie, de Beeldgenerator ondersteunt bij het genereren van professionele visuals. Passend bij de huisstijl van de klant, op maat voor jou gemaakt. De tool is toegankelijk voor iedereen en werkt supersnel. Ontzorg jezelf en de klant met behulp van de Beeldgenerator en ga aan de slag met je eigen exclusieve templates.

Templates voor elk thema

Selecteer een thema om wat inspiratie op te doen voor jouw toekomstige Beeldgenerator templates. Probeer ze vervolgens uit in de gratis demo.

Jij behoudt de regie. Wij zorgen dat jouw designs in een template worden gezet.

Maatwerk templates

Met de templates kunnen je klanten voortaan zelf gaan creëren. Zo zorg je dat de grid altijd optimaal blijft. Nooit meer tegenvallende beelden tussen de tijdlijn, maar altijd het beste resultaat. Wat voor templates kan de klant goed gebruiken? Zijn er speciale wensen, heeft jouw klant een extraatje nodig? We inventariseren alle behoeftes voor we de templates gaan realiseren.

Zet de Beeldgenerator in voor jouw klanten!

Ben jij als professional op zoek naar een tool om je eigen klanten te ontzorgen bij het maken van aantrekkelijke visuals? Wij helpen je uit de brand. Word ook partner. Samen klanten blij maken met het moois van de Beeldgenerator. Geef de klant de mogelijkheid om eigen beelden te laten ontwikkelen met de designs die voor jou zijn gemaakt. Wil jij de Beeldgenerator voor jouw klanten inzetten? Ontvang tot 25% korting bij het afsluiten van een partnerschap.